Als ondernemer wil je jouw omzet laten groeien en de kosten zo laag mogelijk houden. Op een hoge gas- en energierekening zit je dus niet te wachten. Je zorgt dat de verlichting na sluitingstijd uitstaat en de verwarming alleen aanstaat als het echt moet. Alle kleine beetjes helpen, maar hoe zorg je nu voor een structurele verlaging van je energierekening? Daar helpt HIT je bij!

Energieverbruik verlagen

Als je energie wilt besparen, moet je eerst inzichtelijk maken wat het energieverbruik van je organisatie is. Daarom komen onze energieanalisten bij je langs en brengen het verbruik in kaart. Aan de hand hiervan ontvang je een helder advies over waar je kunt besparen. Dat kan met simpele oplossingen door alle lampen te vervangen door ledverlichting of door complexere oplossingen, zoals het aanleggen van zonnepanelen. Met welke oplossing je ook aan de slag gaat, wij staan je bij tijdens de hele implementatie. Van subsidieaanvraag tot uitvoering.

In de HIT Solution app geven we je real time inzicht in je gas- en energieverbruik. Zo weet je precies waar je piekmomenten liggen en welke kosten je kunt verwachten. Daarnaast zie je precies wat je bespaart als je verduurzaamt. Je krijgt zo direct inzicht in wat jouw investering je oplevert. 

We kijken niet alleen naar je huidige bedrijfssituatie, maar ook naar je plannen in de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan de uitbreiden van je machinepark of het vernieuwen van je wagenpark. We zorgen dat jouw plannen duurzaam, intelligent en toekomstgericht uitgevoerd worden.

Verduurzamen

De aarde warmt op en er moet nú iets gebeuren om onze planeet door te geven aan de volgende generatie. We moeten verduurzamen. De overheid heeft hiervoor allerlei plannen, wetten en regels opgesteld. Bedrijven moeten aan de slag, maar waar moet je beginnen?

Daar helpen we je bij!

We kennen alle plannen, wetten en regels. We zorgen dat jouw bedrijf voor 100% voldoet aan de wet Milieubeheer en kijken hoe we de CO2-uitstoot van je bedrijf kunnen verlagen. Bijvoorbeeld door fossiele energiebronnen te vervangen door natuurlijke bronnen. Je hoeft hier zelf niet over na te denken, want dat doen wij voor je!

Kosten verlagen

Je energiekosten verlaag je door slimme besparingsoplossingen toe te passen op je bedrijf. HIT brengt je energierekening nog verder omlaag dankzij ons inkoopcollectief. We kopen energie slim in, zodat jij minder betaalt. Je persoonlijke energie-expert monitort de markt en prijzen continu en koopt in op het juiste moment. Daarnaast hoef jij je niet meer bezig te houden met ingewikkelde contracten van energieleveranciers, want dan doen wij voor je! Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd, die je weer kunt gebruiken voor dingen waar je écht energie van krijgt.