Verduurzamen én besparen?
Ga voor 100% LED-verlichting!

Steeds meer bedrijven stappen over op energiezuinige LED verlichting. Een ledlamp kan namelijk tot 85% zuiniger zijn dan conventionele verlichting. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu! Investeren in LED verlichting is een echte no-brainer aangezien je de investering vaak al binnen 2 jaar terugverdiend!

Bereken hoeveel jij kunt besparen

Benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Vul de besparingscalculator in en krijg direct een inschatting van jouw besparingspotentie.

Vul je gegevens in

Aantal branduren per week: uren
Aantal lampen: lampen
Prijs per kWh: euro

Verbruik van je huidige verlichting

Bike
0 KWH, verbruik huidige verlichting
Bike
0 aantal branduren per jaar
Bike
0 kosten huidige verlichting per jaar


LET OP: geen verlichtingssituatie is hetzelfde. Daarom geeft deze calculator je slechts een indicatie van wat je kunt besparen. Wil je direct een gedetailleerde berekening van je besparingen?

Ga dan naar onze contact pagina of bel naar 013 – 571 99 13

Waarom HIT

Veel bedrijven, instellingen en organisaties hebben de eerste stapjes richting een duurzaam lichtplan al gezet. Maar, hoe weet je dat je de juiste keuze maakt? Investeren in verduurzaming is iets dat je doet voor de lange termijn, daarom wil je zeker zijn dat je kiest voor de juiste LED-lampen van de júiste installateur. HIT is onafhankelijk en werkt samen met verschillende partijen om jou te voorzien van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Dat is onderdeel van de 5 LED-zekerheden bij HIT! Investeren in verduurzaming is namelijk iets dat je doet voor de lange termijn. Je wil er dus zeker van zijn dat je kiest voor de juiste led-lampen van de juiste installateur. HIT werkt onafhankelijk samen met verschillende partijen, om jou te voorzien van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Dat is onderdeel van de vijf led-zekerheden bij HIT!

De vijf zekerheden van led bij HIT

  1. Onafhankelijk advies
  2. Een eerlijke prijs
  3. Professionele producten
  4. Voldoet aan alle regelgeving
  5. Vijf jaar garantie
"ik merk dat er veel meer licht is, wat een rustgevend effect heeft op de ogen van mijn werknemers." ~ Francis de Jonge
"Bij de overstap op ledverlichting heeft HIT alles soepel begeleid en ervoor gezorgd dat alles snel en zonder problemen verliep." ~ Tommy Paijmans
"We merkten dat onze ogen veel minder vermoeid raakten en dat er veel meer licht was. Dit heeft ons werk comfortabeler gemaakt." ~ Mike de Houck

Extra Besparen

Je kan nóg meer besparen op je verbruik door je LED-lampen uit te schakelen. Dit kan door het instellen van een bewegingssensor of een daglichtregelingssensor. Bij de ene sensor springen de armaturen automatisch uit als er geen beweging is. Bij de andere optie zorgt de sensor ervoor dat de lamp alleen bij een tekort aan natuurlijk licht aanspringt. Tot slot is er de optie je lampen te dimmen. In tegenstelling tot conventionele lampen, gebruikt een LED-lamp ook daadwerkelijk minder stroom wanneer deze gedimd is. Ook professionele positionering van je lampen ervoor zorgen dat er minder lampen nodig zijn. Het combineren van voorgaande zorgt voor efficiënter gebruik van verlichting en stroom. Dit zie je direct terug op je energierekening 

Waarom nu

Steeds meer bedrijven moeten energiebesparende maatregelen treffen. Zo ben je vanuit de ‘Informatieplicht Energiebesparing’ verplicht om alle energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd korter dan 5 jaar uit te voeren. De meeste bedrijven in Nederland zijn hierdoor onder andere verplicht om LED-verlichting te plaatsen. Bij HIT hebben we geconstateerd dat sinds begin dit jaar de overheid hier steeds strenger en vaker op is gaan controleren. Het is daarom nu extra belangrijk om te kijken of dat ook jouw bedrijf onder deze verplichting valt. Benieuwd waar jij aan moet voldoen? Neem dan contact met ons op. Naast de ‘Informatieplicht Energiebesparing’ zijn veel panden vanaf 1 januari 2023 óók verplicht minimaal Energielabel C te dragen. Is dit niet het geval? Dan riskeer je als pandeigenaar een boete tot wel €81.000,- en/ of een volledige sluiting van het pand! LED-verlichting is één van de zaken die je kan helpen om tot Energielabel C te komen. Benieuwd wat jou nog meet kan helpen, neem dan contact op met een van onze specialisten.

Jouw bedrijf in een positief dag LED-licht!

LED verlichting zet jouw bedrijf in een positief daglicht! De toekomst is groen en jij wil met jouw bedrijf niet achterblijven. Dat er iets moet gebeuren om de wereld beter achter te laten als hoe we hem aantroffen, is duidelijk. Bij het plaatsen van jouw nieuwe LED-verlichting nemen we je oude lampen mee. Deze worden gerecycled en rijgen zo nog een 2e leven. Zo zorgen we er samen voor een zakelijk CO2-neutraal Nederland.

Tommy Paijmans
Tommy PaijmansEppendorf Logistics Netherlands B.V.
Lees verder
Ik ben altijd tevreden met de uitstekende service die HIT biedt. Telkens wanneer ik iets nodig heb, kan ik HIT gemakkelijk vinden en worden mijn vragen snel beantwoord. Ik heb dan ook weinig te klagen! Dankzij de combinatie van de hoogwaardige kwaliteit van de ledlampen en de uitstekende dienstverlening van HIT, is het zelden nodig om contact op te nemen met de experts van HIT. Bij de overstap op ledverlichting heeft HIT alles soepel begeleid en ervoor gezorgd dat alles snel en zonder problemen verliep. In het begin was het even wennen aan de nieuwe ledlampen omdat ze veel meer licht geven dan onze oude verlichting, maar nu we eraan gewend zijn, zijn we er enorm tevreden mee! Om meer sfeer te creëren, hebben we in sommige ruimtes dimmers geïnstalleerd zodat we de helderheid zelf kunnen aanpassen. We hebben sindsdien nooit meer naar onze lampen hoeven omkijken omdat ze fantastisch werken en nog steeds net zo goed branden als op de dag dat ze werden geïnstalleerd. Met het geld dat we sindsdien elke maand besparen, zijn we gaan nadenken over hoe we bij HIT nog meer kunnen verduurzamen. Investering: €1223, Jaarlijkse besparing: €709,93, Terugverdientijd: 1,7 jaar.
Francis de Jonge
Francis de JongeKraker Trailers
Lees verder
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met HIT Energie. Ik had behoefte aan nieuwe lampen voor mijn bedrijf en na wat onderzoek kwam ik bij HIT Energie terecht. De kwaliteit van de lampen is uitstekend en ik merk dat er veel meer licht is, wat een rustgevend effect heeft op de ogen van mijn werknemers. Ik ben erg blij dat ik de beslissing heb genomen om met dit bedrijf samen te werken. De installatie van de lampen verliep ook erg soepel. Ik was bang dat het plaatsen van de nieuwe lampen overlast zou veroorzaken, maar dit was gelukkig niet het geval. Het installatieproces verliep snel en efficiënt, waardoor mijn bedrijf niet te lang stil hoefde te liggen. Bovendien was de prijs van de producten erg goed. Ik vond het belangrijk om kosten te besparen, maar ik wilde niet inleveren op kwaliteit. HIT Energie biedt echter beide, wat voor mij de perfecte combinatie was. Ten slotte was ik erg tevreden over de service die HIT Energie biedt. Het bedrijf was altijd goed te bereiken en er was geen overload aan contact. Als ik vragen had of hulp nodig had, waren ze er snel bij om me te helpen. Kortom, ik kan HIT Energie zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar kwalitatieve producten, goede service en een betaalbare prijs. Het was een geweldige ervaring om met dit bedrijf samen te werken en ik zal in de toekomst zeker weer contact met ze opnemen als ik meer producten nodig heb. Investering: €570,- Besparing per jaar: €127,- Terugverdientijd: 4,3 jaar.
Vishandel Mike de Houck
Vishandel Mike de HouckMike de Houck
Lees verder
Wij zijn zeer tevreden over de lampen van HIT Energie. Het licht is helder en niet te fel, waardoor het aangenaam is om onder te werken. Bij de overstap van oude tl-verlichting naar deze led-lampen, merkten we dat onze ogen veel minder vermoeid raakten en dat er veel meer licht was. Dit heeft ons werk comfortabeler gemaakt. De installatie van de lampen vond plaats buiten onze reguliere werktijden, waardoor het geen overlast heeft veroorzaakt. Dit was zeer prettig voor ons. De installatie verliep soepel en er waren geen problemen. We hebben ook een goede ervaring gehad met de service van HIT Energie. We hebben geen klachten gehoord van onze collega's en zijn zelf ook zeer tevreden over de klantenservice. Kortom, we kunnen HIT Energie ten zeerste aanbevelen. We zijn erg blij met onze nieuwe lampen en waarderen de uitstekende service die we hebben ontvangen.
Previous
Next